Direktlänk till inlägg 11 januari 2009

Liten har blivit stor.....

Av Äbbe staff - 11 januari 2009 17:36

Det var inte länge sen jag höll dig i min hand, ja nästan så liten var du. Och nu har du blivit Mariefreds stora röda kung. Som spatserar gata upp och ned med hög svans. Fast som matte måste jag erkänna att det är ganska skönt att du min lilla gris har blivit lite större. Yrvädret, galenpannan, äbbelito mm, kär hund har många namn är en nämligen en staffordshire bullterrier med en himla massa energi. Så mycket energi att matte faktiskt ibland blir galen. Inte för att han är elak på någotvis, tvärtom, jag är så kär och galen i alla att jag skakar och kastar mig fram i kopplet som en tok. Då brukar matte bli sur för både hon och barnvagn åker liksom efter mig i all hast. För som sagt jag är inte så liten längre och jag väger en hel del.

Men matte tycker att jag är alldeles underbar och det är väl huvudsaken.

Börjar bloggandet med att lägga in lite bilder på yrvädret när han bara var en liten gris.


 
ANNONS
 
Tina

Tina

12 januari 2009 10:07

Hej!
Vad kul att Ärtans bror har en blogg!
Jag lägger in en länk till den direkt på Ärtans hemsida.
Kram kram
Tina

http://http:www.tinric.com

 
Ingen bild

Ulrika

19 januari 2009 21:44

Åh, vad fin han är din fina kille. Finns inget vackrare än en maffig staffe kille.

Kram Ulrika

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Äbbe staff - 28 juli 2009 10:31

Ja, det var ett bra tag sedan men vi har helt enkelt haft fullt upp. Äbbe har växt och blivt så stor. Han är en riktig bulldozer. Men keligare gris får ma leta efter. Mattes kudde är den enda som duger när vi ska lägga oss obs vi ska lägga oss. För d...

Av Äbbe staff - 22 mars 2009 14:57

Våren har landat här i Mariefred. I varjefall för ett tag, men vi hoppas jue att den är här för att stanna. Vårtecknen är många, spindlarna kommer fram till Äbbes stora förtjusning*blääää*. Man jagar dom, sen äter man upp dom, sen ska man helst ge ma...

Av Äbbe staff - 3 mars 2009 18:20

Vår vindarna far genom Äbbes öron och det är DÅ det kommer, det sk bullfnattet. Äbbe har nog fått vår känslor...... hur man nu kan ha det när det är massor av snö. Dom vet och jag känner att något händer i luften......längtar tills solen värmer. Bull...

Av Äbbe staff - 25 februari 2009 20:07

Husse hade vart och handlat semlor till sig och Ymer så dom kunde ha mys till mellanmålet. Husse skulle hämta Ymer på dagis. Semlorna låg kvar i framsättet på bilen. Husse hade dock glömt att jag hade den andra bilen med hundgaller bak. Så när husse ...

Av Äbbe staff - 20 februari 2009 18:41

Underbara SOL. Äbbe älskar solen precis som matte. Även om det är minus grader så stannar han upp på våra promenader bara för att njuta av SOLEN. Så underbart sköööönt. Vi är rätt trötta på mörkret. Idag var vi som vanligt på vår golfbana, bara jag ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Blogkeen
Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se