Direktlänk till inlägg 15 januari 2009

Äbbe och Pina har fått en ny vän.......

Av Äbbe staff - 15 januari 2009 13:39

Äbbe är ju inte det enda djuret i den här familjen. Vi har en schäfer tik vid namn Pina som är 7 år och så har vi två stycken bengalkatter som heter Ghia och Compis. Pina är mera husses hund då hon följer med honom på jobbet och tjänstgör som tjänstehund dvs väktarhund.

Som om detta inte vore nog, så fick vi en underbar julklapp på juldagen. En till schäfervalp vid namn Ares som är en alldeles underbar liten luddboll. Luddboll kallas han för att han har en enorm päls. Ser ut som en björnunge. Och det är den första hunden som jag har som svettas när han är inne och som gladeligen springer ut i -10 och lägger sig på berget för att svalka magen. Men han är Äbbe raka motsats. han är lugn och cool. Inte så jätteintresserad av andra hundar och människor. Så skönt när man är van vid Äbbes galna framtåg. Men för det sååååå röjs det här hemma. Äbbe är så lycklig över att ha en kopis och leka med. Så dom har dragkamp i diverse strumpor och brandslangar mm. Fast jag tror t om att Äbbe börjar tröttna på den lilla ibland, när han hänger i Äbbes nackskinn hahah. Skulle aldrig trott att Äbbe kunde bli slut av lek hehehe. Så nu är det inte längre stilla i huset.

Äbbe var så sur på  lilla Ares dom första två dagarna, ska inte jag vara minst längre. Men jag tror bara att det har gjort Äbbegrisen gott.

Här kommer lite bilder på nytillskottet, dessvärre har jag inte lyckats fånga dom båda på bild tillsammans.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Äbbe staff - 28 juli 2009 10:31

Ja, det var ett bra tag sedan men vi har helt enkelt haft fullt upp. Äbbe har växt och blivt så stor. Han är en riktig bulldozer. Men keligare gris får ma leta efter. Mattes kudde är den enda som duger när vi ska lägga oss obs vi ska lägga oss. För d...

Av Äbbe staff - 22 mars 2009 14:57

Våren har landat här i Mariefred. I varjefall för ett tag, men vi hoppas jue att den är här för att stanna. Vårtecknen är många, spindlarna kommer fram till Äbbes stora förtjusning*blääää*. Man jagar dom, sen äter man upp dom, sen ska man helst ge ma...

Av Äbbe staff - 3 mars 2009 18:20

Vår vindarna far genom Äbbes öron och det är DÅ det kommer, det sk bullfnattet. Äbbe har nog fått vår känslor...... hur man nu kan ha det när det är massor av snö. Dom vet och jag känner att något händer i luften......längtar tills solen värmer. Bull...

Av Äbbe staff - 25 februari 2009 20:07

Husse hade vart och handlat semlor till sig och Ymer så dom kunde ha mys till mellanmålet. Husse skulle hämta Ymer på dagis. Semlorna låg kvar i framsättet på bilen. Husse hade dock glömt att jag hade den andra bilen med hundgaller bak. Så när husse ...

Av Äbbe staff - 20 februari 2009 18:41

Underbara SOL. Äbbe älskar solen precis som matte. Även om det är minus grader så stannar han upp på våra promenader bara för att njuta av SOLEN. Så underbart sköööönt. Vi är rätt trötta på mörkret. Idag var vi som vanligt på vår golfbana, bara jag ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Blogkeen
Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se