Direktlänk till inlägg 25 februari 2009

Fettisdagen har inte gått förbi obemärkt här inte....

Av Äbbe staff - 25 februari 2009 20:07

Husse hade vart och handlat semlor till sig och Ymer så dom kunde ha mys till mellanmålet. Husse skulle hämta Ymer på dagis. Semlorna låg kvar i framsättet på bilen. Husse hade dock glömt att jag hade den andra bilen med hundgaller bak. Så när husse är på väg tillbaka till bilen med Ymer så ser han en hund som sitter i framsättet med grädde runt hela nosen och ni kan tänka er hur det såg ut i bilen hahahahah. Jag skrattde så jag grät när jag fick sms:et på jobbet. Husse var så arg och Ares skämdes som aldrig förr. han flög tillbaks i baksättet och tittade på husse med skamsen blick, men det gör väl inget husse, det var jue bara fettisdagen idag.

Stålmage verkar han ha också för han har inte blivit dålig i magen heller som tur är.

Husse var så sugen så han åkte iväg igen och köpte semlor men den här gången fick Ares vara hemma med Äbbe.

Det är såna här hyss som är typiska för Äbbe, tur att han inte var med i bilen för då hade det sett 10 ggr värre ut i bilen.

Äbbe blödde lite från klon igår, tror han slog i den när vi var ute i skogen. Men det verkar inte vara någon större fara med honom, hoppas inte det blir något mer med det.

Äbbe kan verkligen konsten att chock mig ibland, när vi var ute sist på golfbanan så fick han ett ryck och sprang fram till ett träd. Han hoppade upp och bet tag i en gren och där hängde han och dinglade. Snacka kamplust. han fullkomligt går upp i att kampa med rötter och enorma grenar som ligger på backen. Men för mig så vet han att han inte får för det blir lätt en mani. Men ha´n såg så galen ut hängandes i en gren-TOKHUNDEN.

Lyckades förverkliga det hela......

Kramisar                   


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Äbbe staff - 28 juli 2009 10:31

Ja, det var ett bra tag sedan men vi har helt enkelt haft fullt upp. Äbbe har växt och blivt så stor. Han är en riktig bulldozer. Men keligare gris får ma leta efter. Mattes kudde är den enda som duger när vi ska lägga oss obs vi ska lägga oss. För d...

Av Äbbe staff - 22 mars 2009 14:57

Våren har landat här i Mariefred. I varjefall för ett tag, men vi hoppas jue att den är här för att stanna. Vårtecknen är många, spindlarna kommer fram till Äbbes stora förtjusning*blääää*. Man jagar dom, sen äter man upp dom, sen ska man helst ge ma...

Av Äbbe staff - 3 mars 2009 18:20

Vår vindarna far genom Äbbes öron och det är DÅ det kommer, det sk bullfnattet. Äbbe har nog fått vår känslor...... hur man nu kan ha det när det är massor av snö. Dom vet och jag känner att något händer i luften......längtar tills solen värmer. Bull...

Av Äbbe staff - 20 februari 2009 18:41

Underbara SOL. Äbbe älskar solen precis som matte. Även om det är minus grader så stannar han upp på våra promenader bara för att njuta av SOLEN. Så underbart sköööönt. Vi är rätt trötta på mörkret. Idag var vi som vanligt på vår golfbana, bara jag ...

Av Äbbe staff - 7 februari 2009 18:10

Till Äbbes stora förtjusning vart det idag en riktig långrunda. Jag och Ymer packade in barnvagnen i bilen och tog med Äbbe och Ares till vår älskade golfbana. Den e enorm och det är sällan som vi träffar på folk där. Visst går det folk där med hunda...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Blogkeen
Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se