Direktlänk till inlägg 3 mars 2009

Det börjar nog bli vår .......

Av Äbbe staff - 3 mars 2009 18:20

Vår vindarna far genom Äbbes öron och det är DÅ det kommer, det sk bullfnattet. Äbbe har nog fått vår känslor...... hur man nu kan ha det när det är massor av snö. Dom vet och jag känner att något händer i luften......längtar tills solen värmer. Bullfnattet är ett faktum. Som sprallrally. Äbbe är härligt galen, springer som om vindarna ska äta upp honom. Underbara röding...

Just nu sitter han på sin favoritplats och spannar ut genom fönstret på baksidan. Han sitter på högst upp i fotöljen, måste försöka fånga honom på bild när han sitter där som självaste kungen av stenvägen. Han älskar att spana på hackspettar och våra rådjur som bor på vår baksida. Inget går obemärkt här hemma, speciellt inte om man har två schäfrar i huset. Det är nog därför som Äbbe har så lätt för att skälla till om det händet något här utanför. Stackars den som är rädd för hundar. Så fort det händer något här utan för så står det tre hundar på rad på bakbenen och spanar ut. Tror inte någon vågar komma in här. Tryggt e det. Det ska vara en vakthund i huset.

Och givetvis en en STAFF........

Matte älskar ÄBBE.....


 
ANNONS
 
Ingen bild

Maria

4 mars 2009 14:02

åh fina äbbe! ja en sådan bild vill vi se i bloggen :-) Har förresten glömt att fråga vad det är för nytt jobb du har!? OCH så skulle jag fråga om Lilla Sthlm, jobbar du då eller skulle ni vilja komma? Vore så kul att se hur Äbbe utvecklats senaste halvåret. Han ser helt klart bredare ut över ryggen. KRAM

 
Kattis & Zion

Kattis & Zion

6 mars 2009 13:27

Brorsan Zion hälsar att han också har vårkänslor! ;)
Fina bilder på snyggot!

http://garpenborgszion.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Äbbe staff - 28 juli 2009 10:31

Ja, det var ett bra tag sedan men vi har helt enkelt haft fullt upp. Äbbe har växt och blivt så stor. Han är en riktig bulldozer. Men keligare gris får ma leta efter. Mattes kudde är den enda som duger när vi ska lägga oss obs vi ska lägga oss. För d...

Av Äbbe staff - 22 mars 2009 14:57

Våren har landat här i Mariefred. I varjefall för ett tag, men vi hoppas jue att den är här för att stanna. Vårtecknen är många, spindlarna kommer fram till Äbbes stora förtjusning*blääää*. Man jagar dom, sen äter man upp dom, sen ska man helst ge ma...

Av Äbbe staff - 25 februari 2009 20:07

Husse hade vart och handlat semlor till sig och Ymer så dom kunde ha mys till mellanmålet. Husse skulle hämta Ymer på dagis. Semlorna låg kvar i framsättet på bilen. Husse hade dock glömt att jag hade den andra bilen med hundgaller bak. Så när husse ...

Av Äbbe staff - 20 februari 2009 18:41

Underbara SOL. Äbbe älskar solen precis som matte. Även om det är minus grader så stannar han upp på våra promenader bara för att njuta av SOLEN. Så underbart sköööönt. Vi är rätt trötta på mörkret. Idag var vi som vanligt på vår golfbana, bara jag ...

Av Äbbe staff - 7 februari 2009 18:10

Till Äbbes stora förtjusning vart det idag en riktig långrunda. Jag och Ymer packade in barnvagnen i bilen och tog med Äbbe och Ares till vår älskade golfbana. Den e enorm och det är sällan som vi träffar på folk där. Visst går det folk där med hunda...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Blogkeen
Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se