Direktlänk till inlägg 22 mars 2009

Bill & Bull har vårkänslor.....

Av Äbbe staff - 22 mars 2009 14:57

Våren har landat här i Mariefred. I varjefall för ett tag, men vi hoppas jue att den är här för att stanna. Vårtecknen är många, spindlarna kommer fram till Äbbes stora förtjusning*blääää*. Man jagar dom, sen äter man upp dom, sen ska man helst ge matte en puss*aldrig * efter det intaget. Hatar spindlar.

Det var ett tag sedan sist. Här hemma är det fullt upp på vardagarna, hämta lämna barn på dagis och i skola, fram och tillbaka till jobbet, sedan ska det handlas, tvättas, långpromenader med hundarna mm. Som sagt livet rullar på här i hektisk takt. Därav min frånvaro. Måste bli bättre.

Hela helgen har vi gått långpromenader med hundarna så underbart. Torrt ute och fåglarna låter som aldrig förr. Hundarna är glada över våren.

Äbbe har blivit stor, det är ett faktum. Ingen liten valpis längre. Visserligen inne i en ganska jobbig fas, där det bara tycks existera tikar i huvudet. men det blir bättre, det vet jag jue. Vi ska bara genomlida det här. Han har mossa i öronen. Men med lite korv så går allt säger Äbbe. Så idag har han faktiskt var duktig. Han lyssnade rätt bra när vi var ute på vår långrunda i morse. Fast Ares är duktigare, men så är han en schäfer. Ares håller koll på mig. Ibland springer han till mig bara för att kolla läget. Tur att någon lyssnar. Äbbe brukar stanna upp mer för att: vad vill du nu då matte, men du vänta nu ett tag det luktar så gott, kommer om en stund. Tjuren ferdinand e han allt men ack så charmig och snygg.

Men vi tränar på, det enda som inte fungerar är hans dragnde i kopplet och det gör mig gaaaaaaalen. Himla bushund.

Här kommer lite galna bilder från imorse.


 
ANNONS
 
Marie & My

Marie & My

26 mars 2009 22:24

Vilka härliga bilder :)Sköningar :) Fin Ares är. Pöss!

http://semlansol.blogg.se

 
Ingen bild

Maria

9 april 2009 18:17

Halloj i stugan, vi vill önska Äbbe med familj en Glad Påsk!
kram från GarpenBorgen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Äbbe staff - 28 juli 2009 10:31

Ja, det var ett bra tag sedan men vi har helt enkelt haft fullt upp. Äbbe har växt och blivt så stor. Han är en riktig bulldozer. Men keligare gris får ma leta efter. Mattes kudde är den enda som duger när vi ska lägga oss obs vi ska lägga oss. För d...

Av Äbbe staff - 3 mars 2009 18:20

Vår vindarna far genom Äbbes öron och det är DÅ det kommer, det sk bullfnattet. Äbbe har nog fått vår känslor...... hur man nu kan ha det när det är massor av snö. Dom vet och jag känner att något händer i luften......längtar tills solen värmer. Bull...

Av Äbbe staff - 25 februari 2009 20:07

Husse hade vart och handlat semlor till sig och Ymer så dom kunde ha mys till mellanmålet. Husse skulle hämta Ymer på dagis. Semlorna låg kvar i framsättet på bilen. Husse hade dock glömt att jag hade den andra bilen med hundgaller bak. Så när husse ...

Av Äbbe staff - 20 februari 2009 18:41

Underbara SOL. Äbbe älskar solen precis som matte. Även om det är minus grader så stannar han upp på våra promenader bara för att njuta av SOLEN. Så underbart sköööönt. Vi är rätt trötta på mörkret. Idag var vi som vanligt på vår golfbana, bara jag ...

Av Äbbe staff - 7 februari 2009 18:10

Till Äbbes stora förtjusning vart det idag en riktig långrunda. Jag och Ymer packade in barnvagnen i bilen och tog med Äbbe och Ares till vår älskade golfbana. Den e enorm och det är sällan som vi träffar på folk där. Visst går det folk där med hunda...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Blogkeen
Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se