Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

Det var lände sedan vi skrev här....

Av Äbbe staff - 28 juli 2009 10:31

Ja, det var ett bra tag sedan men vi har helt enkelt haft fullt upp. Äbbe har växt och blivt så stor. Han är en riktig bulldozer. Men keligare gris får ma leta efter. Mattes kudde är den enda som duger när vi ska lägga oss obs vi ska lägga oss. För det är så det går till jag går och lägger mig med hopp om att få ligga på min favorit kudde men ack så fel jag hade, den är numera Äbbes och min. Så sover vi tillsammans om nätterna. Men mysigt e det allt.

I går var vi på besök på Kennel Garpenborg som Äbbe kommer ifrån. Lika trevligt som vanligt. Äbbe ska på frieristråck med en staffetjej kallad Maya. Så nu är min lilla gris kvar på kenneln och jag hoppas att det kommer gå bra och att det det resulterar i många fina valpar.

När vi ändå var där passade jag och Maria på att ta en massa fina bilder på Äbbe och Maya, jag hoppas verkligen dom blir bra. Ser fram emot att få se dem.

Vart glad över att Äbbe sköte sig bra när vi där. Han tyckte valparna var lite läskiga men vem kan motstå dem..... Ser fram emot att få höra från maria hur det går mellan Äbbe och Maya.

Ska lägga ut bilder på dem två tillsammans när jag har fått dem från Maria.

 
ANNONS
 
Tina

Tina

29 juli 2009 16:29

Halloj!
Jag har hälsat på hos Garpenborgen idag och så klart hälsat på Äbbe - vilken glad och härlig snygging han är - Ärtans brorsa!
Kram Kram

http://www.tinric.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Äbbe staff - 22 mars 2009 14:57

Våren har landat här i Mariefred. I varjefall för ett tag, men vi hoppas jue att den är här för att stanna. Vårtecknen är många, spindlarna kommer fram till Äbbes stora förtjusning*blääää*. Man jagar dom, sen äter man upp dom, sen ska man helst ge ma...

Av Äbbe staff - 3 mars 2009 18:20

Vår vindarna far genom Äbbes öron och det är DÅ det kommer, det sk bullfnattet. Äbbe har nog fått vår känslor...... hur man nu kan ha det när det är massor av snö. Dom vet och jag känner att något händer i luften......längtar tills solen värmer. Bull...

Av Äbbe staff - 25 februari 2009 20:07

Husse hade vart och handlat semlor till sig och Ymer så dom kunde ha mys till mellanmålet. Husse skulle hämta Ymer på dagis. Semlorna låg kvar i framsättet på bilen. Husse hade dock glömt att jag hade den andra bilen med hundgaller bak. Så när husse ...

Av Äbbe staff - 20 februari 2009 18:41

Underbara SOL. Äbbe älskar solen precis som matte. Även om det är minus grader så stannar han upp på våra promenader bara för att njuta av SOLEN. Så underbart sköööönt. Vi är rätt trötta på mörkret. Idag var vi som vanligt på vår golfbana, bara jag ...

Av Äbbe staff - 7 februari 2009 18:10

Till Äbbes stora förtjusning vart det idag en riktig långrunda. Jag och Ymer packade in barnvagnen i bilen och tog med Äbbe och Ares till vår älskade golfbana. Den e enorm och det är sällan som vi träffar på folk där. Visst går det folk där med hunda...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Blogkeen
Följ Superstaffen-Garpenborgs` ÄBBE med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se